In de actualiteit

Welkom in Amsterdam?

Intern hebben we een flinke discussie achter de rug over de op het eerste oog wat vreemde optreden van de politie in Amsterdam ten opzichte van een groepje Steaua Boekarest-supporters gisteren voorafgaand aan het Europa League duel tussen de Roemenen en Ajax. Waar een deel van de redactie keihard wilde uithalen naar de politie wezen anderen er weer op dat we niet moeten beginnen aan het om het om ons heen schoppen zonder het plegen van hoor en wederhoor. Gezien de hoeveelheid mail die we kregen kwamen we toch tot de conclusie dat we het in ieder geval moesten plaatsen. Het oordeel laten we aan jullie, het onderzoek aan de politie in Amsterdam.

(Dank Frank, Germ, Alex en Jeffrey)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.