In de actualiteit

Weg met die roze voetbalschoenen!

Maurice Steijn heeft vandaag wat punten gescoord op de redactie door middenvelder Kevin Visser een straf op te leggen omdat hij ervoor kiest zijn wedstrijden te spelen op roze voetbalschoenen.

Visser heeft de komende twee weken weekdienst (corvee?) omdat de trainer een bloedhekel heeft aan roze voetbalschoenen. Tegenover Omroep West laat Steijn weten waarom hij dit signaal heeft afgegeven: “Ik vind ze afschuwelijk en dat weet Kevin ook. Roze voetbalschoenen gaan in mijn optiek te ver.”

De trainer vervolgt: “Roze hoort niet thuis op het voetbalveld, eerder in het ballet”, aldus de trainer die snapt dat voetbal gespeeld dient te worden op zwarte schoenen!

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 20)

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 15)

  We spraken met

  We spraken met: ADOfans.nl

  In de actualiteit

  Knuffels voor Den Haag!