In de actualiteit

Weg met die roze voetbalschoenen!

In de Hekken Shop

Maurice Steijn heeft vandaag wat punten gescoord op de redactie door middenvelder Kevin Visser een straf op te leggen omdat hij ervoor kiest zijn wedstrijden te spelen op roze voetbalschoenen.

Visser heeft de komende twee weken weekdienst (corvee?) omdat de trainer een bloedhekel heeft aan roze voetbalschoenen. Tegenover Omroep West laat Steijn weten waarom hij dit signaal heeft afgegeven: “Ik vind ze afschuwelijk en dat weet Kevin ook. Roze voetbalschoenen gaan in mijn optiek te ver.”

De trainer vervolgt: “Roze hoort niet thuis op het voetbalveld, eerder in het ballet”, aldus de trainer die snapt dat voetbal gespeeld dient te worden op zwarte schoenen!

retro voetbalshirts
In de Hekken Shop
Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteitIn de geschiedenisboeken

In De Geschiedenisboeken: De Slag om Het Zuiderpark

Dit was het weekend

Dit was het weekend

In de geschiedenisboeken

In De Geschiedenisboeken: ADO Europa in!

In de geschiedenisboeken

In De Geschiedenisboeken: Angst na promotie FC Den Haag in 1989