In de actualiteitIn de fotoreportages

We zin de jonges uut Ernem – Ernemse Boys!

In de Hekken Shop

Op het veld was Vitesse net als de rest van de Nederlandse ploegen weer een lachertje gisteren, maar gelukkig onttrokken de supporters zich wel aan de malaise. Een mooi doek werd voorafgaand aan de Europa League wedstrijd tegen Zulte Waregem gehesen. Met de maak van het megadoek was zo’n 150 liter verf en 640 vierkante meter stof gemoeid, aldus de mannen van VIVO. Kijk en geniet van de foto’s en video van de indrukwekkende opkomst in Arnhem!

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
Ook leuk om te lezen...
In gesprek met

In gesprek met: Calvin Jong-A-Pin

In de actualiteitIn de videotheek

Vitesse-supporters vieren verjaardag 'Ernems trots' met sfeeractie

In de actualiteit

''Politie Arnhem slaat erop los''

In de actualiteit

Vitesse-supporter eert gesneuvelde soldaten met naam op shirt