In de actualiteitIn de fotoreportages

We zin de jonges uut Ernem – Ernemse Boys!

Op het veld was Vitesse net als de rest van de Nederlandse ploegen weer een lachertje gisteren, maar gelukkig onttrokken de supporters zich wel aan de malaise. Een mooi doek werd voorafgaand aan de Europa League wedstrijd tegen Zulte Waregem gehesen. Met de maak van het megadoek was zo’n 150 liter verf en 640 vierkante meter stof gemoeid, aldus de mannen van VIVO. Kijk en geniet van de foto’s en video van de indrukwekkende opkomst in Arnhem!

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

David Schulpen
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  ''Politie Arnhem slaat erop los''

  In de actualiteit

  Vitesse-supporter eert gesneuvelde soldaten met naam op shirt

  Columns

  Wat als mijn cluppie er niet meer is?

  In de actualiteitIn de videotheek

  Heerlijke corteo van Utrecht