Against Modern FootballIn de actualiteit

We will not be criminalised

Het is overal hetzelfde liedje, ben je voetbalsupporter dan ben je vast een crimineel, ook in Schotland. Bij Celtic protesteerden de Green Brigade Ultras tegen de Schotse overheid die zich bemoeit met zaken waar ze zich niet druk over moeten maken. Met een wereldeconomie die compleet naar de tyfus is zou je zeggen dat er belangrijkere zaken zijn dan supportertje pesten, maar dat is dus ook in Schotland niet het geval. De Green Brigade maakte gisteren 50 minuten lang een standpunt met spandoeken en complete stilte, om vervolgens compleet los te gaan. Celtic won en na afloop gaven diverse spelers van de club aan dat deze winst te danken was aan de fantastische steun van de fanatieke supporters.

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (Week 50)

  In de fotoreportages

  Heerlijke Europa League avond

  In de actualiteit

  Oktober 2017: Schotten annexeren München, heet avondje in Nicosia

  In de videotheek

  Celtic-supporters annexeren München