Against Modern FootballIn de actualiteit

We will not be criminalised

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Het is overal hetzelfde liedje, ben je voetbalsupporter dan ben je vast een crimineel, ook in Schotland. Bij Celtic protesteerden de Green Brigade Ultras tegen de Schotse overheid die zich bemoeit met zaken waar ze zich niet druk over moeten maken. Met een wereldeconomie die compleet naar de tyfus is zou je zeggen dat er belangrijkere zaken zijn dan supportertje pesten, maar dat is dus ook in Schotland niet het geval. De Green Brigade maakte gisteren 50 minuten lang een standpunt met spandoeken en complete stilte, om vervolgens compleet los te gaan. Celtic won en na afloop gaven diverse spelers van de club aan dat deze winst te danken was aan de fantastische steun van de fanatieke supporters.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Feyenoord Europa Cup 1In de geschiedenisboeken

  Feyenoord - Celtic door de ogen van Romeijn

  Derby DaysIn de actualiteit

  The Old Firm: Rangers is terug

  Derby DaysIn de actualiteit

  The Old Firm: Celtic vs Rangers

  In de actualiteit

  Schandalige opmerking van Rangers-supporter richting Scott Brown