In de videotheek

Waar is de saus?

bradford pie song

Begin deze maand trokken ruim 2400 supporters van Bradford City richting Doncaster om hun club te ondersteunen. De club won fantastisch met 0-3, maar er was wel wat op te merken aan deze awayday. Zoals jullie weten is het traditie om een ‘pie’ (=taartje van bladerdeeg en vleesvulling) te eten op wedstrijddagen en als die niet helemaal naar wens is dan ga je er gewoon over zingen…

Het lied past zich aan terwijl de supporter aan het eten is, zo zingen ze eerst dat hij zijn taart heeft, komen daarna tot de conclusie dat ze de saus zijn vergeten en helpen hem vervolgens aan zakjes saus zodat hij optimaal kan genieten van zijn wedstrijdsnack!

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

Vandaag 34 jaar geleden: De Bradford City-stadionramp

In de videotheek

Jihadi John, he's f****ng dead

In de videotheek

He left cos you're shit!