Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de videotheek

Waar is dat EK ook alweer? (deel 2)

Supporters van Dynamo Kiev zijn het niet eens met het veiligheidsbeleid bij hun club en dat lossen ze zo op:

Wij stoppen onze oranje toeters en brulshirts weer terug in de kast, voor diegenen die er nog wel zin in hebben: veel plezier!

We hopen overigens dat de veiligheidscoördinatoren van de Nederlandse clubs even meekijken. Jullie hebben het, zoals jullie kunnen zien echt ontzettend makkelijk in Nederland en het zou fijn zijn als jullie je eens wat minder druk zouden gaan maken over mensen die bijvoorbeeld op de trappen of een stoeltje staan in stadions.

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
    Ook leuk om te lezen...
    Vriendschapsbanden

    Vriendschapsbanden: Łódź en Lech Poznań met een gezamenlijke tifo

    In de fotoreportages

    Ultra's Dynamo Kiev maken hun eigen uitvak sneeuwvrij