Away Days VoetbalreizenIn de actualiteit

Waar gaat de voetbalreis naar toe?

In de Hekken Travel - Voetbalreis Sarajevo

Het seizoen kruipt langzaam richting het einde. De tijden dat de prijzen worden verdeeld breken aan. Gaat je cluppie Europa in of is het hopen op betere tijden volgend seizoen. Bij In de Hekken Travel zitten we niet stil. We zijn al druk met de basis voor komend seizoen. Een aantal nieuwe, boeiende bestemmingen kunnen we toevoegen. Misschien wel die ene voetbalreis van jouw bucketlist. Ga je mee?

Bij In de Hekken Travel maken we van onze ervaring jouw ervaring. Voetbaltrips die qua beleving veel verder gaan dan een voetbalstadion. In samenwerking met lokale supporters brengen we je dichterbij de voetbalpassie dan je wellicht voor mogelijk hield. Supporters die je graag een inkijk geven in hun liefde voor de club, de spanning voor de wedstrijd van het jaar en de achtergronden. Voetbal is verweven met de lokale maatschappij, de cultuur. Die authenticiteit maakt jouw voetbalreis compleet.

Reserveer jouw plek

Je hoeft niet te wachten tot volgend seizoen om jouw plek op één van onze voetbalreizen te bemachtigen. Wil je zeker zijn van deelname, dan reserveer je nu alvast je plek voor jou en je vrienden. “Maar wat als de reisdata me niet uitkomen?” Geen enkel probleem, dan schuif je jouw reservering door naar de volgende voetbalreis naar die bestemming of gebruik je deze voor een andere trip. We denken graag met je mee.

Liever je eigen reis samenstellen met je vrienden, voetbalteam, collega’s of vrijgezellenfeest? Ook dat kan. We stellen graag een maatwerkreis samen op jouw wensen en behoeften.

Naast onderstaande opties bieden we reizen aan naar Kopenhagen, Stockholm, Moskou, Lissabon en nog meer wat komen gaat. Nieuwsgierig hoe vorige reizen waren? Lees hier onze reisverslagen

“Voor welke voetbalreis kan ik mezelf al inschrijven?”

Belgrado: Rode Ster v Partizan

De derby der Europese derby’s. Deze eeuwige rivaliteit zorgt standaard voor een heerlijke chaos op de tribunes. Prachtige sfeeracties, krankzinnige pyro shows en een orkaan van geluid. Afhankelijk van de thuisspelende ploeg trekken we in het weekend op met een local van Delije (fanatieke aanhang Rode Ster) of Grobari (fanatieke aanhang Partizan) voor de achtergronden rond deze clash. Maak je klaar voor een ultiem voetbalweekend in dé uitgaansstad van de wereld.

Beschikbaarheid: 11 plaatsen (eerste editie)
Verwacht: september 2020 en februari/maart 2021

Sarajevo: Zeljeznicar v FK Sarajevo

Het kleine Balkan broertje van de Belgrado Derby, maar minstens zo passievol. Deze derby beleef je niet, je zit er middenin! Tijdens deze reis zijn we te gast bij de Manjiaci, de ultras van Zeljeznicar. Zowel uit als thuis beleef je deze intense derby als één van hen. En dat alles in een stad met een bijzondere geschiedenis. Een bezoek aan Sarajevo zal je een leven bijblijven.

Beschikbaarheid: 4 plaatsen (eerste editie)
Verwacht: augustus 2020 en november 2020

The Old Firm: Celtic v Rangers

The Old Firm behoeft geen introductie. Eén van de grootste derby’s ter wereld die de voetbalwereld tot ver buiten de grenzen van Schotland op zijn kop zet. Wij duiken midden in de derby beleving, zowel voor als na de wedstrijd. Maak kennis met één van de oprichters van Green Brigade (ultras Celtic) en bezoek één van de prachtigste voetbalkroegen annex museum van de stad.

Beschikbaarheid: 6 plaatsen (komende editie)
Verwacht: april/mei 2020 of seizoen 2020-2021

Derby della Capitale: Lazio v AS Roma

De slag om Rome, de trots van Italië. Wie pakt de macht en vertegenwoordigt de hoofdstad in de strijd om de prijzen tegen de andere grootmachten uit Turijn en Milaan. Voor even is Stadio Olimpico het colosseum waar de gladiatoren vechten voor hun eer. Geniet verder van de prachtige architectuur, Romeinse oudheid of duik de achteraf straatjes in om het authentieke Rome te beleven.

Beschikbaarheid: 14 plaatsen
Nieuw in seizoen 2020 – 2021

Derby van Polen: Legia Warscha v Lech Poznan

De strijd tussen de twee Poolse grootmachten is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een absolute klassieker. Beide fanatieke supportersgroepen hebben zich ontwikkeld tot de meest passievolle van Europa. Zeker aan de kant van Legia lijken de ultras geen grenzen te kennen voor wat betreft hun creativiteit. Seizoen na seizoen adembenemende sfeer- en pyro acties. Je gaat het nu van heel dichtbij meemaken. Warschau is daarnaast een enerverende stad, hip en authentiek gaan hand in hand.

Beschikbaarheid: 14 plaatsen
Nieuw in seizoen 2020 – 2021

Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
Ook leuk om te lezen...
Derby DaysGroundhopping

'Rot-Weiss Derby' - Essen wint nipt

In de actualiteitVoetbal in Indonesië

De Leeuwenkooi van Arema Malang

In de Boeken

PLAVI: nieuw boek over de voetbalmania op de Balkan

In de actualiteit

Terugblik: Ongekende beelden bij 50-jarig bestaan Grobari van Partizan Belgrado