Against Modern Football

Vuurwerk bij de Nordderby

Op het veld ging HSV over de knie bij de rivalen uit Bremen (2-0), maar op de tribunes deelden de jongens uit Hamburg een tik uit aan het moderne voetbal. In Duitsland strijdt men al jaren gezamenlijk voor het vrijgeven van vuurwerk bij het voetbal (Pyrotechnik legalisieren – Emotionen respektieren) en doordat ze consequent zijn in het actievoeren wordt het zo langzamerhand wel een discussiepunt bij de bond en in de politiek. We denken eerlijk gezegd dat het ze niet gaat lukken, maar aan de andere kant staan die jongens ook al elke week op de staantribunes omdat ze dat graag wilden…

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Degradant HSV bereikt Halve Bekerfinale

  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 10

  Derby DaysDuitslandIn de fotoreportages

  In beeld: De Hamburg Derby

  In de actualiteit

  Supporterscongres: in discussie over vuurwerk met Michael van Praag