Against Modern Football

Vuurwerk bij de Nordderby

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Op het veld ging HSV over de knie bij de rivalen uit Bremen (2-0), maar op de tribunes deelden de jongens uit Hamburg een tik uit aan het moderne voetbal. In Duitsland strijdt men al jaren gezamenlijk voor het vrijgeven van vuurwerk bij het voetbal (Pyrotechnik legalisieren – Emotionen respektieren) en doordat ze consequent zijn in het actievoeren wordt het zo langzamerhand wel een discussiepunt bij de bond en in de politiek. We denken eerlijk gezegd dat het ze niet gaat lukken, maar aan de andere kant staan die jongens ook al elke week op de staantribunes omdat ze dat graag wilden…

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Start de Normalisatie

  Start de normalisatie: resultaten pyro test HSV

  Start de Normalisatie

  Start de normalisatie: Duitsland start proef met legale pyro

  In de actualiteit

  Degradant HSV bereikt Halve Bekerfinale

  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 10