In de fotoreportages

Vuurspuwende Venezolanen

Fakkels zijn natuurlijk best aardig, maar het kan altijd beter, moeten de supporters van Caracas Fútbol Club gedacht hebben. De winst op Deportivo Cuenca uit Ecuador in de Copa Libertadores werd uitbundig gevierd met spuitbussen en een aansteker. Omdat passie in Zuid-Amerika nog de ruimte krijgt die het verdient, en niet de kop wordt ingedrukt met regeltjes om ‘de veiligheid te garanderen’.

Vurige vreugde op de tribunes

Vuur, vlaggen en fans

Deze wc-rollen zijn niet geïmpregneerd. De supporters konden ook geen brandweringscertificaat overleggen, ook al is het doek op de foto groter dan 1m².

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Derby DaysIn de actualiteitReportage

  Supporters RKDEO en OLIVEO nemen in stijl afscheid van derby

  Start de Normalisatie

  West Ham United: stadionverbod om t-shirt met anti-bestuur slogan

  In de actualiteit

  VAR in Engeland: statistieken, inzichten, oplossingen

  Vriendschapsbanden

  Vriendschapsbanden: Łódź en Lech Poznań met een gezamenlijke tifo