In de fotoreportages

Vuurspuwende Venezolanen

Fakkels zijn natuurlijk best aardig, maar het kan altijd beter, moeten de supporters van Caracas Fútbol Club gedacht hebben. De winst op Deportivo Cuenca uit Ecuador in de Copa Libertadores werd uitbundig gevierd met spuitbussen en een aansteker. Omdat passie in Zuid-Amerika nog de ruimte krijgt die het verdient, en niet de kop wordt ingedrukt met regeltjes om ‘de veiligheid te garanderen’.

Vurige vreugde op de tribunes

Vuur, vlaggen en fans

Deze wc-rollen zijn niet geïmpregneerd. De supporters konden ook geen brandweringscertificaat overleggen, ook al is het doek op de foto groter dan 1m².

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  De eerste keer naar het stadion

  In de actualiteit

  Franse profclub: supporters zijn geen criminelen

  Support vanuit het buitenland

  Support vanuit het buitenland #4: Erwan uit Parijs

  Against Modern Football

  De supportersrevolutie van Belenenses