Het vernieuwde stadion van Heracles is een pareltje geworden dat de club tot ongekende hoogte aan het brengen is. Nu het enige minpuntje binnen het stadion nu ook nog verdwijnt lijkt het helemaal een mooi seizoen te worden in Almelo. De club dacht marketingtechnisch een prachtige stunt uit te halen door een speciaal vak voor vrouwen in te richten, maar komt er na twee maanden achter dat die hier helemaal niet op zitten te wachten.

De club wilde de vrouwelijke fans verwennen met Ladiesseats zodat ook zij voetbal konden beleven zoals zij dat graag willen. Volgens de marketingafdeling (zijn altijd dat soort figuren) is dat met meer comfort en passende extra’s (Gijp, kom er maar in!). Dit omdat de club volgens eigen berekeningen de meeste vrouwelijke fans uit de Eredivisie zou hebben.

copyright-proshots-983806

De met veel bombarie aangekondigde tribune is nu dus al een stille dood gestorven en dat was de laatste weken al te zien aan de invulling van het vak (zie foto). Waar de animo onder vrouwen erg laag bleek, wilden genoeg kerels een plek bemachtigen om de opmerkelijke prestaties van Heracles te bewonderen. Zodoende komt er een einde aan een initiatief dat er bij een echte voetbalclub nooit had door mogen komen.

[Nieuws via VI / Foto: Pro Shots / Ronald Bonestroo]

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.