Voetbal in Nederland

Clubarts wil weer volle stadions!

Dankzij Corona zijn de stadions slechts voor een klein gedeelte bezet. Als het aan Casper van Eijck, clubarts van Feyenoord, ligt, zijn er binnenkort weer volle stadions!

Volle stadions

Volledige tekst op FR12.nl

Clubarts Casper van Eijck start bij de thuiswedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag met het onderzoek ‘Krijg De Kuip weer vol!’. Daarmee wil hij aantonen dat het bezoeken van grote evenementen met veel bezoekers veilig kan en niet tot meer coronabesmettingen leidt. Hier heeft hij de hulp van de seizoenkaarthouders van Feyenoord hard bij nodig.

(…)

Van Eijck: ”We hebben jouw hulp hard nodig”
”Door mee te doen aan het onderzoek ‘Krijg De Kuip weer vol!’ help je niet alleen ons stadion weer vol te krijgen, maar draag je ook bij aan baanbrekend onderzoek,” aldus Van Eijck. ”Wanneer wij kunnen aantonen dat het bezoeken van grote evenementen zoals de thuiswedstrijden van onze club veilig is, zal het hopelijk snel weer mogelijk worden om meer toeschouwers toe te kunnen laten.”

Feyenoord doet er alles aan om supporters zo snel mogelijk weer in groten getale te kunnen ontvangen in De Kuip. De club gelooft erin dat deze studie eraan bij kan dragen dat dit sneller gebeurt en roept seizoenkaarthouders daarom op om de speciale app te downloaden. Van Eijck: ”Ik wil alle stadionbezoekers vragen de app te downloaden, wekelijks drie korte vragen in te vullen en zich te laten testen.”

 

Stefan van Leeuwen
Liefhebber van de supporterscultuur, regelmatig te vinden met camera op de tribunes in binnen- en buitenland.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %