In de fotoreportages

Voetbalstad Antwerpen

Berchem Sport - KFCO Beerschot-Wilrijk

Antwerpen kun je met recht een voetbal walhalla noemen. Met het krakkemikkige en mooie De Bosuil, de (pittige) rivaliteit tussen verschillende clubs en een hoop verborgen pareltjes en Lost Grounds, is Antwerpen een voetbalstad. Hekkenhanger Stadiongebod toog afgelopen week naar onze Zuiderburen en deed daar RSV Hoboken en het terrein van Maccabi aan. Maar als prachtige uitsmijter bezocht hij ook de Antwerpse strijd tussen Berchem Sport en KFCO Beerschot-Wilrijk. En laat die wedstrijd nou net in het prachtige Ludo Coeckstadion gespeeld zijn. Het resultaat: Twee geheugenkaartjes vol aan foto’s en de mooiste foto’s zie je hieronder. Kijken is genieten!

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Over de schrijver

Stadiongebod schrijft op zijn eigen site over wat is geweest, nog komt maar vooral altijd blijft en gaat dat vanaf nu ook doen voor In de Hekken.
  Ook leuk om te lezen...
  Reportage

  KV Mechelen: kampioenstreffer in de laatste minuut

  Groundhopping

  De groundhop: Afscheid nemen van T2

  Groundhopping

  De groundhop: promotiezenuwen in België

  In de actualiteit

  De jeugd heeft de toekomst: Willebroekse SV