In de fotoreportages

Voetbalstad Antwerpen

Berchem Sport - KFCO Beerschot-Wilrijk
In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Antwerpen kun je met recht een voetbal walhalla noemen. Met het krakkemikkige en mooie De Bosuil, de (pittige) rivaliteit tussen verschillende clubs en een hoop verborgen pareltjes en Lost Grounds, is Antwerpen een voetbalstad. Hekkenhanger Stadiongebod toog afgelopen week naar onze Zuiderburen en deed daar RSV Hoboken en het terrein van Maccabi aan. Maar als prachtige uitsmijter bezocht hij ook de Antwerpse strijd tussen Berchem Sport en KFCO Beerschot-Wilrijk. En laat die wedstrijd nou net in het prachtige Ludo Coeckstadion gespeeld zijn. Het resultaat: Twee geheugenkaartjes vol aan foto’s en de mooiste foto’s zie je hieronder. Kijken is genieten!

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern FootballIn de actualiteit

  Lokeren. Tussen trots en verdriet.

  In de actualiteit

  Start de normalisatie: ook Belgische club neemt het op voor supporters

  Reportage

  KV Mechelen: kampioenstreffer in de laatste minuut

  Groundhopping

  De groundhop: Afscheid nemen van T2