Columns

Voetbalplaatjes zijn dood

Uit de Hyves-inbox:

Als jij daar in wilt verschijnen en het smerige lef hebt om ons te vragen om jou te steunen dan snap je het niet. Het is dat wij jou wel respecteren en er weinig belang bij hebben om jou aan die digitale schandpaal te nagelen, maar het liefst zouden we nu 300 pizza’s bij je laten bezorgen. We snappen je oude voorliefde voor voetbalplaatjes wel, maar we verwachten eigenlijk wel dat jij ook snapt dat die fucking plaatjes die je bij 50 euro aan boodschappen krijgt niet meer die plaatjes zijn die je vroeger kreeg voor die paar centen zakgeld van je vader en moeder.

Kom op man, je kunt niet tweewekelijks zeiken op het moderne voetbal en dan die dingen weer aanpakken. Weiger ze bij die kassa, geef ze niet aan dat buurjongetje (teleurstelling is tijdelijk) en loop weg voor die onzin. Kijk naar die foto hierboven, zo’n Mounir El Hamdaoui plak je toch niet met trots in je album? Kijk naar Verbeek dan, heb je die ooit zo zien lachen? Nee toch? Er is niets echt aan, snap dat dan. Kijk die lul rechts dan, die sla je als voetbalsupporter toch al bij voorbaat op z’n bek? Ja, toch?! Verdomme!

De strijd tegen het moderne voetbal begint hier, fuck Albert Heijn, fuck die voetbalplaatjes en fuck dat fucking Hyves!*

(*Hyves-profiel van In de Hekken is weg dus.)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.