In de videotheek

Voetballen omdat het leuk is

Afgelopen week zond Omrop Fryslan een prachtig portret uit over Cambuur clubman Sandor van der Heide die na afgelopen seizoen afscheid nam van zijn Cambuur en het betaalde voetbal. Sandor had genoeg talent om miljonair te worden, maar verkoos het plezier in het spelletje altijd boven de gevulde portemonnee.

Mocht je het filmpje niet goed kunnen bekijken (is in Silverlight) dan kan je het altijd nog proberen via Uitzending Gemist.

(Dank aan Joost voor de heerlijke tip)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de videotheek

  Ware clubliefde: 93 jaar en elke thuiswedstrijd bij Cambuur aanwezig

  In de actualiteit

  Ode aan de Play-offs: keihard genieten van Cambuur Leeuwarden

  In de actualiteit

  Walking in a Winter Wonderland

  In de videotheek

  Veel vuurwerk en een vet spandoek bij Cambuur