Actueel

Dit was het weekend: Wel voetbal in Wit-Rusland

In ‘dit was het weekend’ blikken we terug op het afgelopen voetbalweekend. We nemen je mee langs de velden en laten je de mooiste sfeeracties en pyro zien. Van onze eigen lage landen tot de meest bijzondere plaatsen op deze aardbodem. 

We missen alles aan voetbal. Maar dan ook echt alles. We missen de biertjes vooraf in de kroeg. We missen onze vrienden. We missen onze uitlaatklep. En we missen zelfs oom agent een beetje.

https://twitter.com/MtenB_/status/1263864535024353282

Hertha BSC-1. FC Union Berlin (4-0)

We hadden ons de tweede editie van de derby van Berlijn heel anders voorgesteld. Afgelopen november leverde de eerste editie vuurwerk, rellen en een late overwinning voor Union op. Hertha mocht die nederlaag afgelopen weekend hebben rechtgezet (4-0), maar als er geen supporters zijn om de overwinning mee te vieren is er toch weinig bijzonders aan.

https://twitter.com/matt_4d/status/1263930329481478144

Maar supporters of niet, de politie was er sowieso. We twijfelen aan de noodzaak. Maar ach, we worden allemaal gek thuis.

Borussia Dortmund-FC Bayern München

FC Bayern München kwam afgelopen weekend nog niet in actie. De club gaat vanavond op bezoek bij Borussia Dortmund voor de topper in de kop van de Bundesliga. Wel hingen supporters van Bayern afgelopen weekend al meerdere doeken op om hun onvrede over de huidige situatie te uiten.

A sporting farce! No alternative to ending the season!
Maar niet alleen supporters van Bayern uitten hun onvrede. Supporters van meerdere Duitse clubs zijn het zat.

Boy de Haan
Studeert Journalistiek. Heeft een voorliefde voor kleine dorpsclubs, stokoude tribunes en bomvolle uitvakken. Hoopt dat kunstgras ooit in zijn geheel zal verdwijnen.

Reageren is niet mogelijk.

0 %