In de actualiteit

Voetbal van een andere planeet II

Vorige week speelden Boca Juniors en River Plate de eerste wedstrijd in de halve finale van de Copa Sudamericana en dat leverde fenomenale beelden op. Afgelopen nacht speelden ze de return in El Monumental en dat betekende dat ze bij River alles uit de kast moesten halen om de show van vorige week te overtreffen. Of dit gelukt is? Oordeel zelf maar!

River Plate won de wedstrijd met 1-0 en speelt nu in de finale tegen Atlético Nacional de Medellin uit Colombia. Dat de haat diep zit bleek na afloop ook wel weer. Supporters van River kwamen het veld op zodat ze het de spelers van Boca even lekker in konden wrijven…

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  November 2017: Brigata Tifosi, ouderwetse Leipzig derby

  In de actualiteitIn de fotoreportages

  Rondje langs de velden (week 45)

  In de videotheek

  'The Most Batshit Mental Friendly Ever'

  In de videotheek

  Boca viert prijs nummer 66 met eigen aanhang