In de actualiteit

Vitesse-supporters eren Theo Bos

Theo Bos is al twee jaar niet meer onder ons, maar zal nooit vergeten worden. Bij Vitesse, de club waar hij zijn hele carriere (!) speelde en ook nog trainde is hij nog overal te vinden. Afgelopen week onthulden de naasten van Theo Bos op Papendal een prachtig borstbeeld van Mister Vitesse. Het beeld is een initiatief van de fanatieke supporters die dit met dank aan vele giften van medesupporters voor elkaar hebben gekregen.

01998854

01998856

(foto’s met dank aan Nico Brekelmans | Pro Shots)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  ''Politie Arnhem slaat erop los''

  In de actualiteit

  Vitesse-supporter eert gesneuvelde soldaten met naam op shirt

  Columns

  Wat als mijn cluppie er niet meer is?

  In de actualiteitIn de videotheek

  Heerlijke corteo van Utrecht