Against Modern Football

Vincent Tan draait door

Is ‘ie gek of is ‘ie gek? Vincent Tan ontsloeg trainer Malky Mackay afgelopen week ondanks dat niemand zich kon vinden in deze beslissing. Direct na het ontslag protesteerden de supporters van Cardiff City, maar dat maakte “Tannetje” geen reet uit. Sterker nog, de megalomane gek ging gisteren nog een stapje verder door de 2-2 tegen Sunderland te begeleiden met boegeroep richting eigen elftal en supporters. Wat een schande voor het voetbal die man, het is te hopen dat ze die gek snel verjagen daar!

(dank Olaf)

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Het Verenigd Koninkrijk: In de Hekken blikt vooruit

  In de actualiteit

  Cultuurbarbaar Tan koopt ook KV Kortrijk

  In de actualiteit

  Cardiff kleurt weer blauw

  Against Modern Football

  Against Modern Football