In de actualiteitIn de videotheek

Vette filmpjes van NAC – NEC

NAC Breda - N.E.C., play-offs promotie Eredivisie, Foto: Martijn Mureau

Gisteren stond de kleine klassieker tussen NAC en NEC op het programma. En wat een wedstrijd was dat. Bij de 1-0 van NAC explodeerde het geel-zwarte gedeelte van het stadion en leek het alsof alle frustraties van het afgelopen seizoen eruit geschreeuwd werden. Niet alleen het doelpunt was een hoogtepunt voor de trouwe NAC aanhang: Voor de wedstrijd werd een spandoek onthuld, waar de Breda Loco’s wekenlang aan bezig zijn geweest. tel daarbij op dat er voor de wedstrijd een soort van corteo vanuit de binnenstad naar het stadion werd gehouden en dat de NAC fans van een flink potje bier zuipen houden, en je snapt dat het een mooi voetbalavondje in Breda was. We verzamelden enkele vette filmpjes ervan. Kijk en geniet en we zijn benieuwd waar NEC over een paar dagen mee gaat komen!

Filmpjes NAC – NEC

Foto’s NAC – NEC

Stoer NAC meisje haalt verhaal bij het uitvak

Uitvak trolt een stoer meisje.

Vak G in afwachting van NAC - NEC

Vak G in afwachting van NAC – NEC

Een mega-spandoek van de Breda Loco's

Een mega-spandoek van de Breda Loco’s

Vak G in actie

Vak G in actie

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Het verdriet van België: de play-offs

  In de videotheek

  NAC Breda is nog niet begraven

  België & NederlandGroundhoppingIn de fotoreportages

  Een avondje NAC

  In de actualiteit

  Applaus voor de helden van Breda