Derby Days

Verhitte derby: CF Monterrey – Tigres UANL

De mannen van Copa90 flikken het weer: Een prachtige documentaire die bol staat van voetbalcultuur, emotie en passie. Dit keer reisden ze naar het Mexicaanse Monterrey af om een van de meest verhitte derby’s op het Amerikaanse continent vast te leggen. Wanneer CF Monterrey en Tigres UANL tegen elkaar spelen, dan is de stad in tweeën gesplitst en kijkt iedereen uit naar de Clásico Regiomontano. Sinds 1974 speelden de rivalen 106 keer tegen elkaar. De stadsgenoten speelden 32 keer gelijk en wonnen beiden 37 duels (en de ander verloor dus ook 37 keer 😉 ). Hoe deze derby afliep? Kijk, huiver en geniet van onderstaande film!

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Derby Hellevoetsluis: ''Opdonderen, we gaan niet verliezen''

  België & NederlandDerby DaysIn de actualiteitIn de fotoreportages

  Storm, pyro en rivaliteit bij de Bollenstreekderby

  Derby DaysIn de actualiteit

  De Papendrecht Derby voor even terug!

  België & NederlandDerby DaysIn de actualiteit

  Feest in Helmond na gewonnen Brabantse Derby