Haagsche Voetbal Vereeniging, simpelweg: HVV. De voetbalclub is, vooral tijdens de eerste decennia van haar bestaan, tienmaal landskampioen geworden. Tegenwoordig is HVV actief in de Tweede Klasse en wordt het hoofdveld af en toe gebruikt voor cricketwedstrijden. Vandaar dat vele voetbalwedstrijden op veld 2 worden gespeeld. De volledige historie van deze imposante club, lees je hier (KLIK!).

Fotoreportage Sportpark De Diepput

Op een mooie zondag in september van het nieuwe seizoen wordt op het prachtige natuurgras gelukkig gevoetbald. Het sportpark is een lust voor het oog! Ook al is hier en daar sprake van enkele verbouwingen door de jaren heen, De Diepput is in alle facetten uniek. Onderstaande beelden geven dan ook een beeld van de historische ground. Sportpark De Diepput behoort tot één van de grootste pareltjes van Den Haag én van Nederland.

 

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.