In de fotoreportages

Van vader op zoon

Het in de hekken hangen is een essentieel onderdeel van het supporteren en eigenlijk ook onderdeel van een goede opvoeding. Nu is dit in Nederland onmogelijk geworden, dus moeten creatieve vaders op zoek naar andere manieren om hun zonen af te leveren als goede supporters. Zo nam Poll zijn zoon mee naar Bulgarije waar hij hem de fijne kneepjes van het vak probeerde aan te leren. De jongeman (Groningen supporter) liet echter al snel blijken dat hij een natuurtalent is op dit gebied. Het geweldige uitvak in het Hristo Botev Stadion is van Botev Vratsa, debutant op het hoogste niveau in Bulgarije.

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Derby DaysIn de Hekken Travel

  Sofia Derby: gaat de eeuwigheid verloren?

  België & NederlandIn de actualiteit

  Quick Boys 100 jaar

  Groundhopping

  Greenock Morton: gastvrij & authentiek

  In de actualiteit

  Feyenoord: gijzeling van een volksclub