Actueel

Union Berlin, een voorbeeld in alles

Ondanks dat we ontzettend neutraal zijn hebben we een groot zwak voor een aantal clubs. Union Berlin is een club waar we al vaak over schreven en dat is niet zonder reden. De club heeft een fascinerend verleden dankzij de betrokken supporters en je weet eigenlijk aan alles dat dit een club is waar je graag supporter van zou zijn.

koh

Dat de club in alle geledingen heel tof is blijkt weer eens nadat het nieuws naar buiten kwam dat speler Benjamin Köhler te horen kreeg dat hij lymfeklierkanker heeft. Nu zullen weinig clubs een speler laten vallen in zo’n situatie, maar in het geval van ‘Die Eisern Union’ gaat daar een prachtig schepje bovenop. De club verlengde het contract van de voetballer met de boodschap dat zij ervan overtuigd zijn dat hij de kleuren van de club in de toekomst weer zal verdedigen.

Of Benjamin de strijd gaat winnen is moeilijk te zeggen, maar dit moet hem ongetwijfeld een boost hebben gegeven. Go Benjamin!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %