In de videotheek

Unieke beelden: Barca Ultras

Al jarenlang vraag ik me af waarom het op de tribunes bij Barcelona altijd vrij lafjes is qua sfeer. De club speelt adembenemend voetbal, maar als je na een doelpunt een shot van het publiek te zien krijgt dan zie je vooral filmende en foto’s schietende mensen met iPhones in plaats van supporters die helemaal gek worden en ergens doet dat wat vreemd aan. Gelukkig ontdekte ik vandaag dat ze er wel degelijk zijn, die Barca ultras. We hebben zelfs beeld!

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (Week 50)

  Columns

  Voetbal, het kan zo mooi zijn!

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 37)

  In de actualiteit

  BASTA!