In de videotheek

Ultras Negeri

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

In de Hekken is populair in Maleisië, het land staat in onze geografische statistieken al tijden op een keurige zevende plaats en elke maand weten de Ultras Malaya ons weer te vinden. Daarom zien we het ook als onze plicht om die liefde terug te geven. De Ultras Negeri zijn supporters van Negeri Sembilan en ze laten zien dat het hartstochtelijk aanmoedigen van je geliefde club niet alleen is voorbehouden aan de Zuid-Amerikanen en Europeanen.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
    Ook leuk om te lezen...
    In de videotheek

    Ultras Malaya