In de videotheek

Ultras met bolhoedjes

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

De Supras Malmö zijn de ultras van Malmö FF (tegenstander van AZ in de Europa League) en na het zien van onderstaand filmpje weten we eigenlijk niet wat we van ze moeten denken. Die gozer met de microfoon doet ons denken aan het logo van de Irriducibili van S.S. Lazio, maar dat zal de insteek van de verkleedpartij vast niet zijn.

Update: Barry, Koen en Sjoerd wezen ons op de link met ‘a Clockwork Orange’, dank daarvoor. (een 8,5 op IMDB trouwens, ongekend. Hier ging ‘ie uit na 20 minuten)

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Derby DaysIn de actualiteit

  Battle of the Bridge: Kopenhagen - Malmö

  In de actualiteit

  Allsvenskan - Ongekende titelontknoping in Zweden

  Groundhopping

  De groundhop: De gastvrijheid van voetbalstad Malmö

  Derby DaysGroundhopping

  De Zweedse groundhop en het derby spook!