In de actualiteit

Ultras Breukelen

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

O.S.V. NITA (Nieuwer Ter Aa) en V.V. Kockengen zijn de eeuwige rivalen in de gemeente Breukelen. Omdat beide dorpen op een steenworp afstand van elkaar liggen kent iedereen elkaar en dat levert uiteraard een gezonde strijd op. Winnen betekent de baas zijn in de gemeente en er is niets lekkerder dan een jaar lang de baas zijn in je eigen gemeente.

De clubs spelen tegenwoordig niet meer op hetzelfde niveau, maar om dat te compenseren wordt er elk jaar gestreden om de ‘Poldercup’. Dit jaar stond de ‘Poldercup’ in het teken van het afscheid van clubhelden als Martin Zeldenrijk en de gebroeders Koekoek. De lokale ultras grepen de gelegenheid om dit afscheid wat extra glans te geven. 

Kockengen zou uitendelijk winnen, dus we weten in welk deel van Breukelen je nu het beste kunt wonen.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.