In de actualiteit

Uitsupporters Centraal

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Uit de mailbox:

Na jaren van repressie, combi’s en hoge hekken lijkt men het nu toch door te krijgen dat het bezoeken van een uitwedstrijd van je favoriete club haast geen hobby kan zijn, maar pure liefde.

In opdracht van het Ministerie van Veiligheid en Justitie voert het auditteam Voetbal en Veiligheid een onderzoek uit met bijbehorende enquête.

Voor iedereen die al is afgehaakt om welke reden dan ook, of weer normaal naar een uitwedstrijd wil is dit de kans om je mening te laten horen.

Vrijheid voor tifo en supporters!

Of het wat gaat opleveren weten we niet, maar door het niet in te vullen zal er zeker niets veranderen.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Auditteam Voetbal en Veiligheid pleit voor censuur

  In de actualiteit

  Voetbal en Veiligheid

  In de actualiteit

  'De uitwedstrijd' anno 2011