In de actualiteit

Uitkaartregistratie verplicht

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

De supporters van De Graafschap maakten gisteren bij de wedstrijd tegen ADO Den Haag duidelijk dat ze het niet eens zijn met de aankomende verplichte autocombi naar PSV en alle regeltjes die je moet opvolgen om je club te kunnen volgen. Je zou zeggen dat je al een uitkaartregistratie (ja, dat bestaat!) op je seizoenkaart hebt staan je vrij zou moeten kunnen reizen, maar overheden, bonden en clubs doen er ondanks alle mooie woorden van de afgelopen jaren nog steeds alles aan om de uitsupporters buiten de deur te houden. Het is treurig dat Brigata Tifosi heeft besloten om de wedstrijd te boycotten, maar je kunt het zo onmogelijk kwalijk nemen na al die onzinregeltjes.

Copyright-ProShots-1088019

Omwisselpunt 1: Tussen 18:15 uur en 18:45 uur wisselen, de personen die gebruik maken van de auto-combiregeling, omwisselbiljet 1 om tegen omwisselbiltjet 2, op de parkeerplaats Ganzeven op de autosnelweg A50 ter hoogte van de gemeente Oss. Dit omwisselen gaat mede onder toezicht van stewards van De Graafschap en de politie Doetinchem. Hierna kunt u doorrijden naar Eindhoven, u volgt daarbij de verplichte route naar de parkeerplaats aan de Philitelaan te Eindhoven. U krijgt bij het omwisselen in Oss een routebeschrijving mee om te parkeren aan deze straat.

Copyright-ProShots-1088011

Omwisselpunt 2: Tussen 19:00 uur en 19:45 uur wisselt elke supporter persoonlijk zijn omwisselbiljet 2 om tegen het orginele toegangsbewijs voor de wedstrijd, op de autocombi parkeerplaats. Vanaf deze parkeerplaats loopt u rechtstreeks via de aangeduide route naar de ingang van het bezoekersvak van het Philips Stadion.

Copyright-ProShots-1087990

[foto’s via Pro Shots / Ronald Bonestroo]

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Het seizoen 2019-2020

  Dit is de mooiste vuurwerkactie van het seizoen 2019-2020

  België & NederlandIn de fotoreportages

  Stadionproject De Vijverberg

  In de actualiteitIn de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Bryan Smeets neemt kampioenschap Ajax af

  Start de Normalisatie

  Start de normalisatie: Graafschapsupporters gaan niet naar Eindhoven