Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de videotheek

“Udinese blijft voor altijd in mijn hart”

“Udinese blijft voor altijd in mijn hart”. Met deze woorden keerde Arthur Antunes Coimbre, beter bekend als Zico, afgelopen zondag voor even terug op het oude nest. De Witte Pelé speelde in de jaren tachtig enkele seizoenen bij de club uit Udine waar hij de club richting de Italiaanse top leidde. De 63-jarige oude Braziliaan is al een tijdje gestopt met voetballen maar veel mensen bij Udinese zijn hem nog lang niet vergeten. Toen Zico zondag, tijdens het duel tegen Sassuolo, voor even terugkeerde werd hij dan ook uitgebreid door de supporters toegezongen. En dat leverde prachtige beelden op!

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Niels Verzijlberg
Over de schrijver

Hoofdredactie van In de Hekken. Vierdejaars SPECO Sportcommunicatie student. Content Creator bij RKC Waalwijk. Is gek van voetbal in het algemeen en probeert zoveel mogelijk wedstrijden in binnen- en buitenland te bezoeken.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Di Natale, fenomeen met zeldzame loyaliteit

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 43)

  Against Modern Football

  Fuck UEFA