Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

In de actualiteit

Twente: Stand Your Ground!

vak p van fc twente bij de wedstrijd tegen bursaspor

vak p van fc twente bij de wedstrijd tegen bursaspor

FC Twente is vandaag door de KNVB teruggezet naar de Eerste Divisie en die zag niemand echt aankomen. De club wordt hiermee gestraft voor het jarenlange wanbeleid van de heren op het pluche. De club die in het afgelopen jaar meerdere malen puntenaftrek kreeg als straf voor dit beleid zou op basis van het reglement nu nog een straf van ruim 42.000 op kunnen leggen, maar dat vond de licentiecommissie van de bond niet in verhouding staan met het gesjoemel. Het intrekken van de licentie was daarentegen weer een te zware beslissing volgens de KNVB en daarom ziet commissie de Eerste Divisie vooral als een tweede kans.

Of deze beslissing nu wel of niet terecht is maakt eigenlijk geen reet uit natuurlijk, ons hart gaat uit naar al die duizenden hondstrouwe Tukkers die nu eigenlijk maar op één manier kunnen reageren. En dat is niet het door lynchen van Bert van Oostveen, Joop Munsterman of Aldo van der Laan, maar door ervoor te zorgen dat De Veste volgend jaar tot de laatste plaats gevuld is. Krijg je dat voor elkaar dan sta je elke wedstrijd alvast met 1-0 voor.

Twente, Stand Your Ground!

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  35.000 Tukkers on tour: Wil de laatste het licht uitdoen?

  In de actualiteit

  FC Twente moest na de vuurwerkramp 'gewoon' voetballen

  In de actualiteit

  Landstitel FC Twente ontaardt in chaos op snelwegen

  In de actualiteitStart de Normalisatie

  KNVB en FOX: Nog ongemakkelijker dan Ciara