In de actualiteit

Twente Leeft!

Op initiatief van Vak-P liepen gisteren zo’n vierduizend supporters van FC Twente in een mars naar het stadion voor de gewonnen competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle. Vak-P dat de oproep deed voor de mars wilde naar buiten toe duidelijk laten zien dat FC Twente nog heel erg leeft en de regio niet zonder deze club kan. De club die het erg zwaar heeft met de fijne erfenis van Joop Munsterman en zijn vriendjes moet de komende maanden alle zeilen bijzetten om te kunnen overleven en als supporters is er niets anders aan te doen als een echte twaalfde man achter de club te blijven staan.

Copyright-ProShots-1120660

Copyright-ProShots-1120659

Copyright-ProShots-1120657

Copyright-ProShots-1120657

[foto’s via Pro Shots / Erwin Spek]

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de videotheek

  De charme van de beker

  In de actualiteit

  Straf FC Groningen: Geen supporters op Vak-F tegen Twente

  ColumnsIn de actualiteit

  FC Twente heel m'n leven lang: Ultras Vak-P is terug

  In de actualiteit

  Boete FC Twente: KNVB kent geen emotie