Against Modern Football

Hekkenhangen op De Langeleegte?

Een competitie met echt gras, zwarte schoenen en de geur van bier en patat? Dan heb je natuurlijk meteen onze aandacht. Een week nadat de KNVB onder andere voorstelde plaats in te ruimen voor een landelijke divisie (tussen de eerste divisie en de Topklasse), presenteren de journalisten Edwin Struis en Leo Oldenburger een prachtig alternatief voor een nieuwe competitie: de Tweede Divisie. Deze vriendschappelijke competitie die bestaat uit profclubs die niet meer bestaan. Deze wordt volgend jaar juni afgewerkt en daar moet je zeker bij zijn… Vinden wij.

Op vier woensdagavonden werken de deelnemende teams (FC Wageningen, SVV, Haarlem en Veendam) hun wedstrijden af. Iedere speeldag komen alle teams in twee wedstrijden van twee keer een half uur tegen elkaar uit en dat beloven leuke potjes te worden. Want zeg nu zelf, nu wil er nu niet (nog eens) hekkenhagen op De Langeleegte bij bijvoorbeeld Veendam-Wageningen, genieten van de betonnen staantribunes van Harga, of ‘De Berg’ beklimmen voor Wageningen-Haarlem? Is het al juni 2015?

Hekken de Lange Leegte

Kunnen we hier volgend jaar weer in de hekken hangen?

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %