Against Modern Football

Hekkenhangen op De Langeleegte?

Hekken de Lange Leegte

Een competitie met echt gras, zwarte schoenen en de geur van bier en patat? Dan heb je natuurlijk meteen onze aandacht. Een week nadat de KNVB onder andere voorstelde plaats in te ruimen voor een landelijke divisie (tussen de eerste divisie en de Topklasse), presenteren de journalisten Edwin Struis en Leo Oldenburger een prachtig alternatief voor een nieuwe competitie: de Tweede Divisie. Deze vriendschappelijke competitie die bestaat uit profclubs die niet meer bestaan. Deze wordt volgend jaar juni afgewerkt en daar moet je zeker bij zijn… Vinden wij.

Op vier woensdagavonden werken de deelnemende teams (FC Wageningen, SVV, Haarlem en Veendam) hun wedstrijden af. Iedere speeldag komen alle teams in twee wedstrijden van twee keer een half uur tegen elkaar uit en dat beloven leuke potjes te worden. Want zeg nu zelf, nu wil er nu niet (nog eens) hekkenhagen op De Langeleegte bij bijvoorbeeld Veendam-Wageningen, genieten van de betonnen staantribunes van Harga, of ‘De Berg’ beklimmen voor Wageningen-Haarlem? Is het al juni 2015?

Hekken de Lange Leegte

Kunnen we hier volgend jaar weer in de hekken hangen?

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Over de schrijver

Stadiongebod schrijft op zijn eigen site over wat is geweest, nog komt maar vooral altijd blijft en gaat dat vanaf nu ook doen voor In de Hekken.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Heerlijke nacompetitiewedstrijd tussen VVSB en Quick Boys!

  Vergane Glorie

  Vergane Glorie: De Wageningse Berg 2.0

  België & NederlandDerby Days

  Spakenburg Derby: ijskoude tegenvaller

  De Plaatselijke FC

  De Plaatselijke FC #18: Maak kennis met Harde Kern Rijnsburg