In de actualiteit

Top fanbeleving met WIFI…

Terwijl de duurbetaalde voetballers van PSV zichzelf een beetje belachelijk maakten tegen NK Osijek viel ons oog op een tweet waarbij de nederlaag werd benoemd als jammer, maar de fanbeleving met WIFI en betalen zonder munten op zak werden gezien als top. Nu snappen we dat marketing een rol moet spelen in de voetballerij en dat de hele week #AMF roepen geen zoden aan de dijk zet, maar desondanks willen we gewoon even kwijt dat we fucking kotsmisselijk worden van “Customer Journeys”, “Fanbeleving” en “Connected Stadiums”. Voetbal gaat om ouderwets bier drinken en kut roepen en niet om marketingmannetjes die ons spelletje (vrij succesvol helaas) van ons af proberen te pakken.

[coverfoto via Pro Shots / Kay Int Veen]

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  35.000 Tukkers on tour: Wil de laatste het licht uitdoen?

  In de actualiteitIn de geschiedenisboeken

  In De Geschiedenisboeken: Bryan Smeets neemt kampioenschap Ajax af

  Start de Normalisatie

  Start de normalisatie: walgelijke reacties na ''Mo waar is je vader dan''

  Start de Normalisatie

  Start de normalisatie: 'verkeerd' gereden PSV supporters niet welkom