In de actualiteit

Top fanbeleving met WIFI…

Terwijl de duurbetaalde voetballers van PSV zichzelf een beetje belachelijk maakten tegen NK Osijek viel ons oog op een tweet waarbij de nederlaag werd benoemd als jammer, maar de fanbeleving met WIFI en betalen zonder munten op zak werden gezien als top. Nu snappen we dat marketing een rol moet spelen in de voetballerij en dat de hele week #AMF roepen geen zoden aan de dijk zet, maar desondanks willen we gewoon even kwijt dat we fucking kotsmisselijk worden van “Customer Journeys”, “Fanbeleving” en “Connected Stadiums”. Voetbal gaat om ouderwets bier drinken en kut roepen en niet om marketingmannetjes die ons spelletje (vrij succesvol helaas) van ons af proberen te pakken.

[coverfoto via Pro Shots / Kay Int Veen]

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  België & Nederland

  PSV - Ajax: Met Lighttown Madness mee tijdens De Topper

  In de actualiteit

  Apollon Limassol: Laatste horde voor groepsfase Europa League voor PSV.

  In het uitvak

  Uitstekende Europese awayday voor PSV in Basel

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: PSV