Derby Days

Toen was het de beurt aan River Plate…

River Plate - Boca Juniors
In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Eerder deze week berichtten we het al: De aartsrivalen River Plate en Boca Juniors spelen in enkele weken tijd drie wedstrijden tegen elkaar. Boca Juniors won de eerste wedstrijd van de Superclasico in hun heksenketel La Bombonera met 2-0. Nu was het de beurt aan River Plate… El Monumental liep al uren voor de tweede kraker vol en het gezang en gespring maakte Buenos Aires nog extra duidelijk dat het weer een kraker zou worden. Onderstaande filmpjes maken wel duidelijk wat een heksenketel het was toen de spelers van beide teams het veld opkwamen.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn M.
Over de schrijver

Martijn is redacteur en vaste schrijver voor In De Hekken. Daarnaast beheert hij de In De Hekken Instagram pagina. In enkele woorden: Globetrotter, interesse in andere culturen en geschiedenis, fotografie en groundhoppen en een flink gevoel voor rechtvaardigheid. Geen wonder dat hij vaste schrijver is voor de rubriek "Vergane Glorie" en dat hij zijn licht laat schijnen op voetbalwetgeving en voetbal-randzaken in het zuiden van Nederland en België. Check ook zijn zeer interessante website.
  Ook leuk om te lezen...
  Zuid-Amerika

  Carlitos en El Diego vieren feest met Boca Juniors

  Zuid-Amerika

  Club Atlético Independiente: ‘Los Diablos Rojos’

  In de actualiteit

  November 2017: Brigata Tifosi, ouderwetse Leipzig derby

  In de actualiteitIn de fotoreportages

  Rondje langs de velden (week 45)