Robert Mühren liet in de krant weten dat hij niet zo van al die moderne dingetjes is in het voetbal en dat valt erg goed bij ons soort jongens…

Toen de laatste zomeraanwinst van AZ in het AFAS-Stadion zijn tas uitpakte, vroegen medespelers of hij wel met zijn tijd meeging. Daar stond Mühren, als enige met zwarte kicksen in zijn handen. Er kon best een schoenencontract geregeld worden, werd hem toegefluisterd. ‘Dat klinkt goed. Maar dan krijg ik waarschijnlijk van die gele. En die extreem felle kleuren, dat past niet bij mij. Ik ben ook niet van tattoos, rare kapsels en gebaartjes bij het juichen. Weet je wat erg is? Met je vingers zo’n hartje maken. Laat mij maar lekker normaal blijven. Moet ik me opeens, omdat ik bij AZ speel, anders gedragen?

Helaas viel Robert een aantal dagen later wel een beetje van zijn voetstuk…

robert muhren

Toch jammer Robert, zondag in de herkansing tegen PEC Zwolle!

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Ook leuk om te lezen

Reageren is niet mogelijk.