In de actualiteit

Toch jammer…

Robert Mühren liet in de krant weten dat hij niet zo van al die moderne dingetjes is in het voetbal en dat valt erg goed bij ons soort jongens…

Toen de laatste zomeraanwinst van AZ in het AFAS-Stadion zijn tas uitpakte, vroegen medespelers of hij wel met zijn tijd meeging. Daar stond Mühren, als enige met zwarte kicksen in zijn handen. Er kon best een schoenencontract geregeld worden, werd hem toegefluisterd. ‘Dat klinkt goed. Maar dan krijg ik waarschijnlijk van die gele. En die extreem felle kleuren, dat past niet bij mij. Ik ben ook niet van tattoos, rare kapsels en gebaartjes bij het juichen. Weet je wat erg is? Met je vingers zo’n hartje maken. Laat mij maar lekker normaal blijven. Moet ik me opeens, omdat ik bij AZ speel, anders gedragen?

Helaas viel Robert een aantal dagen later wel een beetje van zijn voetstuk…

robert muhren

Toch jammer Robert, zondag in de herkansing tegen PEC Zwolle!

(met dank aan Tristan en voetbalfotograaf.nl)

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  België & Nederland

  AZ keert terug op 'holy ground' met bloedstollende ontknoping

  Het seizoen vanIn de actualiteit

  Het seizoen van: AZ

  België & NederlandIn de fotoreportages

  Heerlijke Corteo van AZ Alkmaar

  In de actualiteit

  De domste buscombi ooit