Groundhopping

Titel gezocht!

Wars van commerciële topclubs, galmende arena’s en geregisseerde sfeer reis ik reeds twintig jaar door Europa, op zoek naar authentieke stadioncultuur: verroeste lichtmasten, antieke tribunes, supporters in de hekken, onvoorwaardelijke clubliefde en diep gewortelde rivaliteit. Over mijn vele avonturen in en om de voetbaltempels schreef ik twee boeken.

De uitgifte van mijn derde bundel met groundhopping-anekdotes zal vermoedelijk niet eerder zijn dan in het najaar, maar ik zoek alvast de ULTIEME “Against Modern Football”-titel voor dit boek, die zowel past bij de inhoud als bij de omslag; een titel die in ene keer de gehele lading van die 240 pagina’s weergeeft. Denk jij deze titel te weten? Zet je inzending op Facebook  en wordt jouw titel gekozen, dan beloon ik dat met een gesigneerd exemplaar!

Union

Cover van het nieuwe boek!

Hoofdredactionele noot: de twee andere klassiekers van Tom zijn te koop in de In de Hekken Shop, ook in een speciale duo-aanbieding.

Het is SALE op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Wees er snel bij, want op = altijd ook echt op!

Tom Bodde
Over de schrijver

Tom is een voetbalromanticus pur sang. De auteur van Confetti, Bier en Staanplaatsen en De Voetbalhel hopt al 20 jaar van stadion naar stadion. Tom is wars van commercie, anonieme arena's, volgevreten vedettes en geregisseerde sfeer, en bezoekt het liefst obscure clubs in Oost-Europa. Zijn nieuwe boek Van Letland tot de Langeleegte, met daarin 26 nieuwe groundhop-avonturen, is nu te bestellen in de webshop.
  Ook leuk om te lezen...
  Derby DaysIn de actualiteitIn de Boeken

  In de Boeken: Derby Days

  In de Boeken

  Voetbalavonturiers. Groundhoppend de wereld over

  In de Boeken

  Panenka Magazine

  Groundhopping

  Stuur op die groundhopfoto!