Groundhopping

Titel gezocht!

Wars van commerciële topclubs, galmende arena’s en geregisseerde sfeer reis ik reeds twintig jaar door Europa, op zoek naar authentieke stadioncultuur: verroeste lichtmasten, antieke tribunes, supporters in de hekken, onvoorwaardelijke clubliefde en diep gewortelde rivaliteit. Over mijn vele avonturen in en om de voetbaltempels schreef ik twee boeken.

De uitgifte van mijn derde bundel met groundhopping-anekdotes zal vermoedelijk niet eerder zijn dan in het najaar, maar ik zoek alvast de ULTIEME “Against Modern Football”-titel voor dit boek, die zowel past bij de inhoud als bij de omslag; een titel die in ene keer de gehele lading van die 240 pagina’s weergeeft. Denk jij deze titel te weten? Zet je inzending op Facebook  en wordt jouw titel gekozen, dan beloon ik dat met een gesigneerd exemplaar!

Union

Cover van het nieuwe boek!

Hoofdredactionele noot: de twee andere klassiekers van Tom zijn te koop in de In de Hekken Shop, ook in een speciale duo-aanbieding.

In de Hekken
In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.

Reageren is niet mogelijk.

0 %