In de fotoreportages

Tirana uit, altijd lastig

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Wat Roeland in hemelsnaam bij een Europa League wedstrijd tussen KF Tirana en Aalesunds FK deed is ons een raadsel, maar als je er dan toch bent kan je net zo goed even een fotoreportage maken voor In de Hekken.

Stadiumi Kombetar ‘Qemal Stafa’

 

In het laatste Eredivisie Fanonderzoek was te lezen dat de Nederlandse supporter nogal wat zeiken had over de sanitaire voorzieningen in de stadions. Verwende klootzakken zijn we.

Onze plees zien er dus beter uit dan de skyboxen in Tirana.

Het goed gevulde uitvak. 😉

Hier hebben we (terecht) moeite met incompetente stewards, in Tirana krijg je gewoon een knuppel in je nek als je op zoek bent naar een goede discussie.

Roeland omschreef de Tirana Fanatics als totaalhelden, dit nemen wij dan ook meteen van hem aan.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Derby DaysOost-Europa

  FK Partizani: Kampioen van Albanië

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 9)

  In de fotoreportages

  Een rondje langs de velden (week 40)