Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Omdat wij geen leven hebben hangen we de hele dag de internethooligan uit en terwijl we daarmee bezig zijn komen we af en toe op prachtige websites terecht. The Dundee Futba Shrine staat in het teken van Dundee FC (The Dee) en de maker heeft een prachtige verzameling aan foto’s en beelden van de liefde van zijn leven.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt bij de wedstrijd East Sterling – Dundee FC in 1981. Door een 0-2 overwinning promoveerde Dundee weer naar de Premier League en dat leverde mooie taferelen op.

De bewegende beelden:

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
    Ook leuk om te lezen...
    Derby DaysIn de actualiteit

    Dundee Derby - lekkere burenruzie

    Derby DaysIn de actualiteit

    Warming up: drie Schotse stadsderby's