In de videotheek

The Shed

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Cork City FC speelt haar thuiswedstrijden in het Turners Cross stadion en dat is tegenwoordig één van de mooiere voetbalstadions in Ierland. Tenminste, dat vinden de mensen die het nodig vonden om de geweldige staantribune waar de fanatieke supporters stonden te slopen en te vervangen door een tribune met stoeltjes. In 2007 kwam er na ruim 20 jaar een einde aan de Shed End en die klap zijn ze tot op de dag vandaag nog niet te boven gekomen in Cork.

De laatste dag van The Shed End werd vastgelegd door supporters die niet wilden vergeten hoe het was om er bij te horen…

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de geschiedenisboeken

  Sheffield FC 'de oudste'

  In de actualiteit

  Deze supportersgroepen maken geen gebruik van compensatie

  Het seizoen van

  Het seizoen 19-20 van: Fortuna Sittard

  Away Days VoetbalreizenDerby Days

  Sofia Derby: gaat de eeuwigheid verloren?