Actie: De hele maand mei geen verzendkosten in onze shop!

Derby DaysIn de videotheek

The New Firm: De derby van Kopenhagen

De derby van Kopenhagen

“Slaget om København”, zo wordt The New Firm ook wel liefkozend genoemd. Een aantal keer per jaar nemen FC København en Brøndby IF het tegen elkaar op in de derby van Kopenhagen. Een paar dagen geleden werd The New Firm weer gespeeld en dat leverde een verhit sfeertje op.

Naast gezang en wat tifo, bedekten de fanatieke fans van Brøndby IF het veld in de tweede helft onder een dikke laag rook. Hieronder twee filmpjes van de wedstrijd. Eerste is de opkomst van de spelers, tweede is het begin van de tweede helft. Hierbij staken de fans zoveel vuurwerk af, dat de tweede helft 10 minuten later moest starten. Tja, het is maar wat je leuk vindt.

https://youtu.be/v3X8pBt3KPc

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Support ons daar om alle banners van de website af te krijgen! Nu gratis verzending tot eind mei!

In de Hekken
Over de schrijver

In de Hekken brengt vanaf 2010 een doorlopende ode aan de voetbalsupporter, en is sinds die tijd één van de grootste websites voor (fanatieke) voetbalsupporters in Nederland en België.
  Ook leuk om te lezen...
  Derby DaysIn de actualiteit

  Battle of the Bridge: Kopenhagen - Malmö

  In de actualiteit

  Mooiste sfeeracties: week 15

  Derby Days

  Slag om Kopenhagen

  In de actualiteit

  Rondje langs de velden (week 34)