In de fotoreportages

The great old is terug

Ruim een halfjaar geleden kreeg Royal Antwerp het voor elkaar om terug te keren naar het hoogste niveau in België. Op In de Hekken schonken wij daar meermaals aandacht aan. De club met stamnummer 1 is boven verwachting goed begonnen aan het seizoen en bivakkeert momenteel in de subtop. Ook op de tribunes is The Great Old absoluut een toegevoegde waarde aan de Jupiler Pro League. 

Bij PGWEAR kan je altijd terecht voor een unieke kledinglijn voor fanatieke supporters. Kijk nu voor onze grote zomersale op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

David Schulpen
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  Tribune 2: naderend afscheid van een icoon

  Groundhopping

  De groundhop: Afscheid nemen van T2

  België & NederlandIn de fotoreportages

  Fotoreportage Royal Antwerp Football Club

  Groundhopping

  Groundhopping: Royal Antwerp - KV Oostende