Voetbal in België

The Great Old is back!

Royal Antwerp Football Club, de oudste Belgische professionele voetbalclub, is terug op het hoogste niveau van België. Na de degradatie in 2004 moest de ploeg die beschikt over stamnummer bijna 14 jaar wachten op de terugkeer op het hoogste niveau. In de Bosuil nam RAFC het op tegen regerend kampioen Anderlecht, eveneens een ploeg met een laag stamnummer: 35.

De Bosuil

Opnieuw is De Bosuil een stukje van haar ziel verloren. De oude tribune 1 is tegen de grond gegaan en wordt vervangen door een nieuwe tribune. Tribune 1 maakte al sinds de jaren 20 onderdeel uit van De Bosuil. The Great Old is al enkele jaren bezig met renovaties aan het stadion. In 2013 vond de laatste renovatie plaats, nadat een deel van de tribune was ingestort.

Bij opkomst van de spelers verzorgden de Antwerp fans voor een fantastische Pyro!

Sfeeractie Royal Antwerp. Foto: Twitter / Anderlecht

Sfeeractie Royal Antwerp. Foto: Twitter / Ben Helson

Sfeeractie Royal Antwerp. Foto: YentlOnTour.blogspot.be

Sfeeractie Royal Antwerp. Foto: YentlOnYour.blogspot.be

Sfeeractie Royal Antwerp. Foto: Levy van Gorp

 

David Schulpen
Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.

    Reageren is niet mogelijk.

    0 %