In de actualiteit

The Brigantes

In Wigan is er maar één sport die echt telt en dat is verrassend genoeg niet het voetbal, rugby is de sport en de Wigan Warriors zijn de allergrootste in Engeland. Ook op supportersgebied kan niemand tippen aan de mannen uit Wigan, ze hebben namelijk als enige rugbyclub ter wereld een groep ultras. The Brigantes steunen hun club op een manier die in het Engelse voetbal niet echt van de grond wil komen en dat maakt ze uniek.

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
    Ook leuk om te lezen...
    In de actualiteit

    Millwall Legend