In de actualiteit

Terugkijktip: Tegenlicht!

Tegenlicht stond gisteren met ‘Baas in eigen club‘ in het teken van supporters die het niet langer pikken dat het voetbal van ons af wordt gepakt door rijke stinkerds en dat leverde een fraaie uitzending op.

Als follow-up op de uitzending is er aanstaande woensdag een Tegenlicht meet up in Pakhuis De Zwijger. Nadat de uitzending wordt herhaald om 18:00 uur zullen regisseur Nirit Peled, Marcel van Roosmalen (publicist en Vitesse-supporter), Niels Hilboesen (initiatiefnemer van een supporterscollectief), Johan Rietveld (Hoofd Fan Relations en Marketing, AFC Ajax), en Sjoerd Mossou aanschuiven om te praten over de uitzending. De toegang is uiteraard gratis en iedereen is van harte welkom. Je plekje reserveren kan via de website.

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
    Ook leuk om te lezen...
    In de actualiteit

    Baas in eigen club

    In de actualiteit

    Repressie in Polen en Oekraïne