Actueel

Terugkijktip: Tegenlicht!

Tegenlicht stond gisteren met ‘Baas in eigen club‘ in het teken van supporters die het niet langer pikken dat het voetbal van ons af wordt gepakt door rijke stinkerds en dat leverde een fraaie uitzending op.

Als follow-up op de uitzending is er aanstaande woensdag een Tegenlicht meet up in Pakhuis De Zwijger. Nadat de uitzending wordt herhaald om 18:00 uur zullen regisseur Nirit Peled, Marcel van Roosmalen (publicist en Vitesse-supporter), Niels Hilboesen (initiatiefnemer van een supporterscollectief), Johan Rietveld (Hoofd Fan Relations en Marketing, AFC Ajax), en Sjoerd Mossou aanschuiven om te praten over de uitzending. De toegang is uiteraard gratis en iedereen is van harte welkom. Je plekje reserveren kan via de website.

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %