In de geschiedenisboeken

Terug in de tijd met heerlijke foto’s #1

In de Hekken Shop

Eens in de maand gaan wij van In de Hekken een kleine fotoreportage met jullie delen. Foto’s uit een tijdperk waarin nog niet iedereen met een 16 megapixel camera in zijn of haar broekzak rondliep. Kijk en geniet!

Birmingham City vs Leeds United

Chelsea op bezoek in Rome

Rangers fans bestormen het veld van Barcelona.

Leeds United in Bournemouth

Plymouth op weg naar Luton

Manchester United in Rotterdam

Manchester City

De meeste foto’s zijn afkomstig van de Facebook pagina Casual State of Mind.

In de Hekken Shop
In de Hekken Shop
Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
Ook leuk om te lezen...
In de geschiedenisboeken

Terug in de tijd met heerlijke foto's #3

In de geschiedenisboeken

Terug in de tijd met heerlijke foto's #2

Vergane Glorie

Stadion Rote Erde (BVB Dortmund) - Vergane Glorie

In de geschiedenisboeken

De Oude Doos: KFC Uerdingen - FC St. Pauli