In de geschiedenisboeken

Terug in de tijd met heerlijke foto’s #3

The Den, Millwall

Eens in de maand gaan wij van In de Hekken een kleine fotoreportage met jullie delen. Foto’s uit een tijdperk waarin nog niet iedereen met een 16 megapixel camera in zijn of haar broekzak rondliep. Kijk en geniet van deze old school voetbal beelden!

Foto’s

Genk hooligans

Harde kern Racing Genk anno 2001

Old school football

Lesmahagow vs Irvine Meadow, Schotse beker in 1948

Leeds United Elland Road

Supporters Leeds United in de rij voor kaarten in 1964

The Den, Millwall

The Den, Millwall

Craven Cottage Fulham

Craven Cottage, Fulham

Kohorta Osijek

Kohorta Osijek, NK Osijek

De meeste van de bovenstaande foto’s zijn afkomstig van de Facebook pagina Casual State of Mind

Over de schrijver

Mijn naam is David Schulpen, ik ben student aan de Universiteit van Tilburg. In het weekend ben ik in mijn geboortestad: Sittard. Een van de hoofdredenen hiervan is, is dat ik sinds mijn elfde iedere thuiswedstrijd te vinden ben op de ‘terraces’ van Fortuna Sittard, waar ik fanatiek mijn clubje nao veure schreeuw.
Ook leuk om te lezen...
In de actualiteit

''Ook voetbalhooligans hebben rechten''

In de Boeken

Tussen het tuig met Bill Buford

In de geschiedenisboeken

Terug in de tijd met heerlijke foto's #2

In de Boeken

Hool - Philipp Winkler