Actueel

Tegen het moderne voetbal: nieuwe site

Het nieuwe seizoen begint vandaag en daarom leek het de jongens van het landelijke initiatief tegen het moderne voetbal wel een goed idee om de website te vernieuwen. Op www.tegenhetmodernevoetbal.nl kunnen jullie de nieuwe ‘look’ aanschouwen.

Wat nog belangrijker is dan de nieuwe site is hetgeen waar ze voor staan: een vrijere beleving van het spelletje waar we allemaal zo veel van houden. Dus zoek niet alleen de site op, maar denk er ook over na om ze te steunen. Of dit nu als actieve deelnemer of als sympathisant is maakt niet zoveel uit, het gaat erom dat we straks allemaal weer een beetje meer kunnen genieten van ons leven als voetbalsupporter.

Martijn Benjamin
Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden vooral naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van 072DESIGN en PGWEAR Nederland.

Reageren is niet mogelijk.

0 %