In de actualiteit

Tegen het moderne voetbal: nieuwe site

In de Hekkens shop voor COPA en PGWEAR

Het nieuwe seizoen begint vandaag en daarom leek het de jongens van het landelijke initiatief tegen het moderne voetbal wel een goed idee om de website te vernieuwen. Op www.tegenhetmodernevoetbal.nl kunnen jullie de nieuwe ‘look’ aanschouwen.

Wat nog belangrijker is dan de nieuwe site is hetgeen waar ze voor staan: een vrijere beleving van het spelletje waar we allemaal zo veel van houden. Dus zoek niet alleen de site op, maar denk er ook over na om ze te steunen. Of dit nu als actieve deelnemer of als sympathisant is maakt niet zoveel uit, het gaat erom dat we straks allemaal weer een beetje meer kunnen genieten van ons leven als voetbalsupporter.

 

In de Hekken Shop is terug! Met bijna 600 artikelen van COPA en PGWEAR valt er genoeg te kiezen. Bestel nu en krijg bij elke bestelling een In de Hekken mondkapje cadeau!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  Against Modern Football

  Voetbal, alleen op deze tijden live

  Against Modern Football

  Stadionverbod afgelopen? Vakverbod!

  Against Modern Football

  Dit is onze beleving: MVV

  Against Modern Football

  Ik heb het: een hekel aan Eredivisie Live