In de actualiteit

Supporters VV Marienveld nemen op grootse wijze afscheid van hun club

Je hebt afscheid nemen met een bosje rozen. En je hebt afscheid nemen in onderstaande stijl. Van Praag vs In de Hekken, zeg maar. VV Marienveld gaat volgend jaar een samenwerking aan met KSH uit Harreveld. Beide kerkdorpen liggen in de omgeving Lichtenvoorde. De jeugd van onze verenigingen zijn de twee verenigingen zijn al twee jaar samen onder de naam HMC’17. Afgelopen week stond de laatste thuiswedstrijd ooit op het programma. Er werd groots uitgepakt met o.a. een spandoek en veel pyro. 

Zoals wij ook in de Achterhoek vinden, pyro hoort gewoon bij het voetbal. Dus het was een enorm gezellige dag met veel vuurwerk en gezelligheid.

 

 

Zelf toffe (amateur)beelden van derby’s en/of kampioenswedstrijden? Stuur ze in: info@indehekken.net

De nieuwe collectie van PGWEAR is nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk voor Nederland en België. Gratis verzending vanaf 50 euro!

Stefan van Leeuwen
Over de schrijver

Stefan is gek op Feyenoord en de Kuip, hij staat (!) op de Noordzijde en is zeer regelmatig aanwezig in de uitvakken. Bovendien is hij regelmatig aanwezig bij de amateurderby's in ons land en schrijft o.a. de serie ''Ode aan de Vrijdagavond''.
  Ook leuk om te lezen...
  Derby DaysIn de Hekken Travel

  Sofia Derby: gaat de eeuwigheid verloren?

  GroundhoppingIn de actualiteit

  Groundhopper bezoekt 1650e amateurclub

  Vergane Glorie

  Vergane Glorie: AGOVV Apeldoorn, Veluws Trots

  Vergane Glorie

  Vergane Glorie: Voetbalmonument Het Drie Lindenstadion