In de actualiteit

Supporters vogelvrij verklaard

Welkom in Nederland, het land waar een pedofiel nog meer rechten heeft dan een voetbalsupporter.

In Nederland ben je onschuldig tot het tegendeel bewezen is, maar dat is vreemd genoeg niet van toepassing op de Nederlandse voetbalsupporter. Na de derby tussen NEC en Vitesse liep de boel uit de hand en ondanks dat dit niet is goed te praten is de manier waarop de lokale overheid en de op sensatie geilende media met dit incident omgaan echt te schandelijk voor woorden. Alleen als we kijken naar de geldende privacyregels in Nederland is voor de leek te concluderen dat iedereen in Nederland gelijk is behalve de voetbalsupporter en dat is een kwalijke zaak. Je onderzoekt, komt met bewijs en dan pas met een veroordeling. Zo werkt dat in Nederland toch?

(foto is afkomstig van Legio Noviomagum)

De nieuwe collectie van PGWEAR is vanaf nu verkrijgbaar op PGWEAR.nl, de officiële webshop van het merk in Nederland. Alle bestellingen binnen Nederland en België worden vanaf 50 euro gratis verzonden!

Martijn Benjamin
Over de schrijver

Oprichter van deze site. Vond voetbal vroeger leuker en is blij dat hij niet de enige blijkt te zijn. Kijkt tijdens voetbalwedstrijden uitsluitend naar de tribunes. Beleefde zijn hoogtepunten als voetbalsupporter halverwege de jaren '90 op de heerlijke staantribune in de Alkmaarderhout. Is in het dagelijks leven eigenaar van internetbureau 072DESIGN en is ook druk met PGwear Nederland.
  Ook leuk om te lezen...
  In de actualiteit

  ''Politie Arnhem slaat erop los''

  In de actualiteit

  Vitesse-supporter eert gesneuvelde soldaten met naam op shirt

  België & NederlandIn de actualiteitIn de fotoreportages

  Cultuur snuiven in Nijmegen

  In de actualiteit

  Het seizoen van: NEC